De Zeemeeuwen

Designvilla als oase van rust (lot 2)

In het rustige Ichtegem realiseren we het kleinschalige villaproject De Zeemeeuwen i.s.m. Architectenatelier Vyvey en partners. De twee nieuwbouwvilla’s zijn architecturaal op elkaar én op de omgeving afgestemd. De hedendaagse designwoningen zijn voorzien van alle moderne technieken waardoor u in alle rust geniet van de vergezichten en de landelijke omgeving.

We stemmen het interieur perfect af op de architectuur waardoor beiden één krachtig en sfeervol geheel vormen. De hoogkwalitatieve materialen, gevelhoge raampartijen en het open gevoel doorheen de ruimtes zijn ongetwijfeld een versterkende factor hierbij.

VERKOCHT

Een warme thuis

De villa op lot twee springt in het oog door de rode bakstenen. De claustrawand die de woning van de straatkant afschermt zorgt meteen voor een bijzondere sfeer. Achter de wand schuilt een unieke patio die de drie slaapkamers en de designbadkamer met elkaar verbindt. Daarnaast vindt u op het gelijkvloers een home office, ruime eetplaats en volledig ingerichte open keuken.

De grote raampartijen laten het daglicht volop binnen en op mooie dagen is het extra genieten op het fijne overdekte terras. De centrale designtrap brengt u naar de eerste verdieping waar een gezellige zithoek wacht. Even tv-kijken of in alle rust de schitterende vergezichten bewonderen? Aan u de keuze. Het groendak brengt hier bovendien nog extra sfeer.

Architectuur en interieur blenden

Wij gaan keer op keer voor een perfecte match tussen architectuur en interieur. De patio en grote ramen zorgen dat de twee mooi in elkaar overlopen, het maatwerk versterkt ook binnen de architecturale lijnen. De hal, keuken en badkamer zijn voorzien van maatkasten, aangevuld met kwalitatieve toestellen en sanitair. Ook in andere facetten gaan we voor een topafwerking. Keramische vloeren op het gelijkvloers, donker parket voor de trap en de zithoek, kamerhoge binnendeuren, Belgische designverlichting … de details dragen bij tot een krachtig geheel.

Daarnaast is de woning voorzien van allerlei moderne technieken. De 12 zonnepanelen sturen de warmtepomp voor vloerverwarming aan en het ventilatiesysteem D zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Op de oprit zijn alle voorziening voor een laadpaal aanwezig en is er een fietsenberging. Zo bent u altijd vlot op weg en komt u in alle rust thuis!

Deze villa in detail

  • Oase van rust: 180 m² bewoonbare oppervlakte op een perceel van 1200 m²
  • Unieke connectie: patio en binnentuin verbinden ruimtes en omgeving
  • Elk z’n plek: 3 ruime slaapkamers
  • Stijlvol afgewerkt: keuken en badkamer op maat
  • Oog voor detail: bijzondere vloeren, deuren & verlichting
  • Moderne technieken: ventilatie, warmtepomp & zonnepanelen
  • Aangelegd terrein: fietsenberging, oprit & parkeerplek

Een project realiseren waarin architectuur en interieur beide top of mind zijn? Van nieuwbouwwoning tot bijzondere kantoren, wij zijn graag uw partner!​