De Zeemeeuwen

Designvilla in't groen (lot 1)

Kom thuis in het landelijke Ichtegem! Hier combineren we het beste van twee werelden: de zalige rust en vergezichten van een landelijke omgeving met de architectuur en technieken van een hedendaagse designwoning.

De Zeemeeuwen wordt gerealiseerd i.s.m. met Architectenatelier Vyvey en partners en omvat twee nieuwbouwvilla’s die architecturaal op elkaar afgestemd zijn, kleinschalig en één met de omgeving. Het interieur blendt bovendien perfect met de architectuur. Elegante materialen, grote ramen en slimme verbindingen tussen de ruimtes dragen hier ongetwijfeld toe bij.

VERKOCHT

Stijlvol wonen

De designvilla op lot één telt twee verdiepingen. Op het gelijkvloers vindt u de drie slaapkamers die met elkaar verbonden zijn via een unieke patio die rust en privacy brengt langs de straatkant. De bijzondere claustrawand in grijze baksteen vormt immers de ideale afscheiding. 

We gaan verder langs de binnentuin die op zijn beurt de badkamer subtiel connecteert met de ruime eetplaats en mooie open keuken. Dankzij de grote raampartijen lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over en baadt deze woning in licht. De centrale designtrap leidt naar de etage waar een warme zithoek en home office u opwachten. Hier geniet u in alle rust van schitterende vergezichten.

Architectuur meets interieur

Bij Beyond Buildings maken we het verschil door veel aandacht te besteden aan het interieur. Keramische vloeren op het gelijkvloers, licht parket voor de trap en de zithoek, kamerhoge binnendeuren, Belgische designverlichting … hier klopt elk detail. Ook de badkamer en keuken zijn tot in de puntjes afgewerkt. Er werd geopteerd voor hoogwaardige toestellen en sanitair in combinatie met doordacht maatwerk. Zo blenden de ruimtes perfect met de architectuur.

Bovendien worden moderne technieken in de woning geïntegreerd: 12 zonnepanelen sturen de warmtepomp voor vloerverwarming aan en het ventilatiesysteem D zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Buiten is alles voorzien om een laadpaal voor elektrische wagens te voorzien. Zo komt u vandaag én morgen in alle rust thuis!

Deze villa in detail

  • Oase van rust: 231 m² bewoonbare oppervlakte op een perceel van 802 m²
  • Unieke connectie: architectuur en interieur blenden dankzij patio en hoge ramen
  • Elk z’n plek: 3 ruime slaapkamers
  • Stijlvol afgewerkt: keuken en badkamer op maat
  • Oog voor detail: bijzondere vloeren, deuren & verlichting
  • Moderne technieken: ventilatie, warmtepomp & zonnepanelen
  • Aangelegd terrein: fietsenberging, oprit & parkeerplek

Een project realiseren waarin architectuur en interieur beide top of mind zijn? Van nieuwbouwwoning tot bijzondere kantoren, wij zijn graag uw partner!​